
Enligt Chokladfabriken på Södermalm så ser de konjunkturen genom tårtbeställningarna. Det är lika många tårtor som beställs oavsett om det är hög- eller lågkonjunktur, men antalet bitar ändras. Vid högkonjunktur beställs runt 100 bitar per beställning, vid lågkonjunktur sänks denna siffra till runt sextio.
Jag är riktigt sugen på att ha chokladtårta på bröllopet, men jag vill gärna provsmaka ett gäng först. Det hör ju liksom till och är nödvändigt ont ;-)
Jag är riktigt sugen på att ha chokladtårta på bröllopet, men jag vill gärna provsmaka ett gäng först. Det hör ju liksom till och är nödvändigt ont ;-)
7 kommentarer:
Ett nödvändigt ont, ja. Vad gör man inte för den goda sakens skull!;-)
Chokladtårta med färsk frukt låter riktigt gott!:-)
Jag tror att jag också vill ha chokladtårta på vårt bröllop, i alla fall inuti, utansidan kanske få bli någon annan färg än chokladfärg =)
Jag tror att jag också vill ha chokladtårta på vårt bröllop, i alla fall inuti, utsidan kanske få bli någon annan färg än chokladfärg =)
Som jag brukar säga: ett hårt jobb, men någon måste göra det!
Kram
Det finns bara EN konditor och det är Martin; http://www.dessertkonsult.se
:-)
FÖRFATTARN - men han finns ju så långt bort ...
Alla vet att bröllopstårtan är extremt viktig. Och för att verkligen få just THE tårta måste man provsmaka minst femton olika sorter... ;)
Skicka en kommentar