lördag 8 november 2008

Matinspiration

En egen ostronöppnare på bröllopet? Jag hade inte tackat nej. Ostron känns lyxigt och bröllopsaktigt.

Till efterrätt serverar jag gärna några små superfina bakverk.

De här passar inte så bra på bröllop, men visst är de fina. Ser väldigt goda ut ...
Bilderna har jag tagit på "Det goda köket" som håller till på Stockholmsmässan i helgen. Läs om min upplevelse på hälsomässan här.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Ser onekligen väldigt gott ut!

Hade bara en liten fråga, hur länge har ni varit tillsammans du och Glenn? Du har säkert svarat på den frågan innan här i bloggen men jag har inte hittat svaret.

Mvh Johanna

Kinna Jonsson sa...

Hoppas du åt några av de fina chokladverken som kommer från Xoko. Jag har testat dem med söta efterrättsviner på chokladfestivalen och de var verkigen underbara. http://kinnasblogg.blogspot.com/2008/10/chokladprovning-med-vin.html

Hoppas ni får ett fint bröllop!