tisdag 15 december 2009

Tackkort

Den här fina bilden trillade ner i brevlådorna hos våra gäster för någon vecka sedan. Vi fick i alla fall ut våra tackkort innan jul. Bättre sent än aldrig!

Foto: Emelie Ohlsson.

9 kommentarer:

MondayGirl sa...

Ahhh, vad fint foto!

Bröllopsfotograf sa...

Vilken fin blogg!
Jobbar själv som bröllopsfotograf, måste verkligen berömma era bilder!

Ida - Decoria.se sa...

Väldigt fin bild! Din frisyr var otroligt snygg. Nu ska jag lusläsa din blogg och inspireras. Min egen heminredningsblogg ser mer och mer ut som en bröllopsblogg ju närmare bröllopet jag kommer haha

J. sa...

Fin bild!

Bröllopsfotograf sa...

Superfin bild!

Bröllop Catering sa...

Vilket bra val av kort för tack kortet för visst är det viktigt att tack kortet också är snyggt :)

Brudbukett sa...

Väldigt fina bilder. Och vilken fin brudbukett! Själv vet jag inte riktigt vad jag vill ha för brudbukett än, det finns så många fina brudbuketter, men det lutar defintivt åt en vit rosbukett. :-)

/Katja

Riviera Divina Weddings sa...

Italien 2012

Alla har vi drömmar, en del enklare att upp nå än andra. Vi på Riviera Divinia Weddings kan hjälpa dig en bra bit på vägen till din lycka. Nämligen genom att bidra med ditt giftemåls arrangemang i det romantiska Italien, närmare bestämt i staden San Remo.

Det var i staden San Remo Alfred Nobel bodde under sina sista år, huset kallas numera Villa Nobel och används av oss för giftemål. Vi erbjuder även andra ställen att gifta sig på som tex medeltida slott och på en yacht. Låter det inte otroligt? Om du vill ha mer information ta då kontakt med oss.

Med vänliga hälsningar

Riviera Divina Weddings
http://weddings.rivieradivina.it/en/index.php

Therese sa...

Hej!
Jag har just startat upp min egen bröllopsblogg och jag gör det med ett startskott i form av en tävling där du kan vinna en hel låda såpbubblor från Calligraphen!
Titta in och glöm inte att tävla!
http://therese-brollopstankar.blogspot.se/